Månedens utfordring


Månedens triks for mars er – tatttatataaaaa by Therese
februar 28, 2009, 11:39 pm
Filed under: 1, Utfordring

Å rygge mer enn 5 meter mens eier står igjen. Du skal altså stå stille, mens hunden rygger alene minst 5 meter vekk fra deg. Så nå er det bare å begynne å trene for de ivrige sjeler som begynte å mase på hva neste triks var 12 minutter inn i den nye mnd.

Og hva har dere tenkt å ha som månedens konkuranserettede øvelse da?

Reklamer

10 kommentarer so far
Legg igjen en kommentar

Lyngs konkurranserettede skal være å stå pent. Utstillingsstå faktisk! Tone og Therese så plutselig at han sto som ei ku, evt sch alt etter som;) Men stå pent, samt å stå i ro når folk kommer bort mot oss er denne månedens plan. Vi må jo få den hersens blåsløyfa, og det gjør vi ikke med senket kryss og enorme vinkler;)

Kommentar av Mailin

Ekko sin konkurranserettede blir stå under marsj. I hovedsak selve stoppmomentet og at jeg kan fortsette fremover uten at han rører seg.

Kommentar av Therese

Vi er ivirige til å trene!!

Konkurranseøvelsene våre skal være avstandskommando for Nirm og kryp for Vida.

Kommentar av Mikkel

Siden vi ikke fikk trent noe mer enn den første 1 1/2 uka i februar sattser vi på å ta det igjen i mars 🙂 Alså stå under marsj. Vil helst ha en stabil stå, om vi rekker å legge på kommando er det et pluss. (Vet ikke helt når vi får begynt å trene, må nok ta det litt rolig til stingene er tatt.) Men nå er i hvert fall motivasjonen på topp! Treningsfri er virkelig kjedelig..:)

Kommentar av EllaogMaria

Konkfokus… Hmm. Kanskje apportelementer! Vi hadde litt apporttrening i gangen i gårkveld med god suksess, så jeg får sette det som mål.

Kommentar av lunaaa

Jeg lurer på om jeg skal kjøre gjennom One Jump-øvelsene med Isis denne måneden (ikke alle, og ikke med hinderbom), samt fortsette å jobbe med hopp-stå under innkalling med Spike.

Kommentar av tonecec

Må forandre litt på planene med Vida, etter å ha innsett at krypmuligheten for tiden er asfalt eller dyp snø utendørs… Så da tar jeg ruta i stede (klasse 2 svenskt program).

Kommentar av Mikkel

Fortsetter med grunnferdigheter på Jeff,trene slalom videre og har ett lite mål om å komme igang med fvf ordentlig.

Kommentar av Tora og Jeff

Stryker apportelementer da jeg kjenner jeg ikke har motivasjon. Fortsetter med fvf.

Kommentar av lunaaa

Da har vi begynt å trene litt igjen 🙂 Men merker at motivasjonen for «stå» er på bånn, så tror jeg bytter den ut med fvf. For der er nemmelig motivasjonen på topp! (har allerede tatt meg selv i å trene på det i steden for stå et par tre-fire ganger..) Men skal ikke glemme ståen likevel.
Målet er da å få en fvf der hun går riktig, med energi, ute. Kanskje flytte vendingene som vi bare har øvd på inne ut også 🙂

Kommentar av EllaogMaria
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: